i3rt Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dziś wieczorem, kończąc pracę chciałem wrócić do domu. Odpalam samochód jak gdyby nigdy nic, aż przyszło do cofania. Zachowywał się tak jak by ręczny był zaciągnięty, ale patrze wszystko ok. Problem polega na tym że samochód zaczyna przyspieszać dopiero jak wkręci się na ok 3tys obr. Ciężko jest ruszyć z miejsca bo prawdopodobnie zgaśnie. Czy ktoś miał podobny problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 i3rt, posprawdzaj na początek wszystkie węże powietrzne.Może się gdzieś zsunął albo masz pęknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i3rt Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ok już po usterce :) Podpiąłem pod komputer jednak żaden błąd nie wyskoczył:/ Wymieniłem filtr powietrza, zresetowałem kompa i śmiga aż miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek4100 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 To musiałeś naprawdę długo nie zmieniać filtrów, to zmień przeciwpyłkowy, bo później może się okazać ze będziesz miął problemy z klimatyzacja (zapchanie odpływu skraplacza) i następne pieniądze na diagnostykę i naprawe pójdą w błoto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i3rt Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 W poniedziałek jestem umówiony na wymianę wszystkich filtrów, olaju i nabicie klimatyzacji z odgrzybieniem :) Tak że po tym zabiegu już na jakiś czas powinien być spokój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts