Adek4100 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, czytałem wiele tematów na temat klocków hamulcowych i z tego co widzę polecacie FORODO, TEXTAR, HR. Ja właśnie jestem przez zmiana i poszukuję klocków do 100zł. Z tego co się dowiedziałem najlepszym rozwiązaniem będą klocki FORODO, ale jest ich wiele rodzajów, zastanawiam się nad tymi: http://sklep.intercars.com.pl/result1.php?...&lang_id=PL Nie są drogie, ale też nie wiem jak się zachowują na drodze. PS. Cena za 1 kpl dotyczy 4 klocków czyli na całą oś czy tylko na jedno koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Po pierwsze Ferodo :) Nie wiem na którą oś szukasz - ten komplet jest na tył. Komplet to 4 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Szukam na przód :) To już bym miał wtope :) Coś taniego do 100zł w intercarze szukam może ktoś link podrzuci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Włącz wyszukiwarkę, szukaj po numerze producenta: 05P911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 http://sklep.intercars.com.pl/result1.php?...&lang_id=PL To ten zestawik, ale wersja 1.5 TDi coś dziwnie mimo że siedzi w dziale Megane II 1.9 DCi :) MiszaElk, Masz te klocki ? Pasuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 W intercarsie nie szukaj kosmiczne ceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Adek4100, klocki to nie wino. Tanie wino jest dobre, bo tanie. Dołóż jeszcze 40zł i kup porządne - takie jak polecają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu66 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A ja polecam te .... http://www.allegro.pl/item1027291841_klock..._scenic_ii.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Kupiłem klocki Textara. Nie piszczą, wykonanie dobre, polecam. Ogolnie to pewnie w tych klockach Ferodo, Textar, Bosch, mimo że są w podobnych cenach wykonanie będzie podobne i nie będzie miedzy nimi różnicy w żywotności, wszystko na "jedno kopyto". Seryjnie montowane klocki to Ferodo. Może te info się komuś przyda. Proszę moderatora o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Zgodnie z prośbą autora zamykam. Gdyby ktoś chciał się dopisać do tego tematu proszę o kontakt z administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi