MiszaElk Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Jestem w trakcie użerania się o oryginalne karty ( http://megane.com.pl/megane-ii-phi-karta-wtf-vt22731.htm ) W trakcie wymiany korespondencji sprzedający napisał coś takiego: "Dla Pana "nieomylną wyrocznią" jest serwis w Ełku a ja zadzwoniłem do sprzedawcy (Renault xxxxxxxxxx) i uzyskałem informację, że ODCZYTU KART NIE MOŻNA DO KOŃCA BRAĆ NA SERIO!!!! Serwis stwierdził, że na jednym czytniku parokrotny odczyt może być za każdym razem różny a jeszcze coś innego może pokazać inny czytnik. Jeżeli Pan mi nie wierzy proszę zadzwonić osobiście do serwisu xxxxxxxx i zapytać o szczegóły (łącznie z historią o nie działaniu karty). Z kolei serwis w xxxxxxxx, który Pan uprzejmie radzi mi zmienić, w ogóle przestał odczytywać karty bo nie jest to miarodajne i obligatoryjne." Chyba do działu humor będzie pasowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts