ANDRU Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam.Tak na prawde to nie wiem jaki to scenik wied dodatkowo podam ze jest z 2003r Chodzi i złożenie caukowite tylnych foteli by powiekszyć przestrzeń ładunkową.Same oparcia składam bez problemu no i co dalej? Najlepiej jak byście mieli opis z obrazkami dla laika ;) Z góry dzieki za pomoc i szerokiej drogi życze.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ANDRU, sprawdź, który to Scenic, będzie łatwiej odpowiedzieć: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...mpl-vt22738.htm Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDRU Napisano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wychodzi jednak że dobrze zaznaczyłem,czyli SIIphI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTIG Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 z tyłu foteli na samym dole masz takie plastikowe rączki/klapki - pociągasz je do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDRU Napisano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No posiągałem i właśnie nic,nawet jedną już urwałem i też nie pomogło ;) Fotele ani drgną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudyk Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Musisz je mieć na max cofnięte do tyłu. wieczorkiem wstawie ci foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDRU Napisano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Będe czekał na te foty + jakiś opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipi Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jak już cofniesz całkowicie do tyłu siedzenie (jak siedzisz na tym siedzeniu to rączkę masz między nogami) to kładziesz siedzenie (to jak pisałeś wiesz jak zrobić). Następnie z tyłu siedzenia (od strony bagażnika) jest taka płaska wypustka (to nie jest rączka ale taka płaska płetwa) którą należy pociągnąć palcami do góry i dźwignąć fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTIG Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 udało się ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts