ziolo Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 W ASO powiedzieli mi żeby dostać kod do auta muszę być tym autem w ASO, mieć dowód rejestracyjny, kluczyk i chyba to wszystko. Jak otworzysz auto kluczykiem to możesz wyłączyć alarm (jeśli masz) w schowku a immobiliser wyłączać właśnie wprowadzając kod ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Tak jest prawidłowo. Ale spróbuj w innym serwisie, może sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Gdyby jakiś Pan w ASO był wyrozumiały to myślę że wystarczył by dowód auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 To sprawa bardziej bezpieczeństwa, żeby kodu nie dać komuś przypadkowemu, niż wyrozumiałości. Żaden dealer nie wezmie za to odpowiedzialności. Takie sa procedury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mnie dali ten cholerny kod na podstawie próbnego dow rej. , pytałem czy dać może drugi dokument to babka powiedziała że nie trzeba, tak wiec to zależy jakim kto jest biurokratą. Zapłaciłem 50 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 O proszę. U mnie trzeba dać 100zł :!: Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 A ja dostałem za free od poprzedniego właściciela - kto pyta nie płaci ;-) Przyznam się też, że byłem w ASO i poprosiłem o podanie kodu (oczywiście nie przyznałem się że znam a chciałem sprawdzić czy 100% właściwy posiadam ) to też było za free ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Prezes...gdzie jest ta ASO, ktora kod daje za frico? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Moje okolice ;-) Będziesz to podjedziemy razem wtedy da się załatwić a i piwka się napiejmy przy okazji ;-) - oczywiście potem TXI do domciu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja tylko nieraz bywam w Twoich okolicach / Brzeg, Strzelin, Wrocław/ i to przejazdem. Myślałem, że ta stacja taka łaskawa dla wszystkich. Ale zaproszenie na piwo przyjmuje z przyjemnością. Myslę, że okazja może być zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 oczywiście potem TXI do domciu :-P ledwo zaczal piszac juz zlopie piwsko sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 O i tu się mylisz - nie pije - tylko wypijemy jak ktoś mnie odwiedzi i podjedziemy do tego ASO to przy okazji spotkania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 prezes w najbliższym czasie zwalam Ci się na głowę żona później do opola poprowadzi hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam Mam takie pytanie, może banalne ale mnie to trochę nurtuje - otóż chodzi mi o odległość od auta z jakiej można otworzyć centralny zamek kluczykiem bo u mnie to wygląda tak że muszę podejść do auta, skierować kluczyk w podsufitkę i dopiero otworzy zamki - czy to tak już jest czy mam coś skopane? Megane 1.9D 1996r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Przy kluczyku na podczerwien tak niestety jest. Ja mam juz radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi