heti Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam serdecznie! Czy orientuje się może ktoś z szanownych Forumowiczów, czy jest możliwość wymiany w przednim zderzaku listwy (tej która biegnie przez środek, przez całą jego szerokość)? Muszę wymienić zderzak w Megi, kolega z Forum ma akurat na sprzedanie, z tym że z lakierowanymi listwami, a ja mam w swojej czarne dookoła :/ Mam nadzieję, że kolega vir00z do którego auto ze zdjęcia należy, nie będzie rościł pretensji o jego wykorzystanie bezprawne bądź co bądź ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz6402 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 podczepiam sie do pytania kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasek Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 http://megane.com.pl/topic/39105-przetarty-zderzak/page__view__findpost__p__299166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexterpl Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Bez problem dasz rade wymienić. Należy ściągnąc zderzak i wybebeszyć wszystko co jest w środku. Listwy są montowane na wcisk i trzeba sie troszeczk pomęczyć żeby te zatrzaski wysunąć - przyda sie porządny płaski srubokręt.Jak ściagniesz zderzak to bedziesz wiedział o co chodzi. Prawa i lewa część są asymetryczne, tzn lewa nie pasuje na prawą i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreciq Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 W wersjach phase 2 jest tak, w phase 1 nie. Autor postu ma phase 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts