bowie Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam, Megane Grandtour już zamowione, niestety dostawa w lipcu. W międzyczasie chętnie bym sobie przewertował instrukcję obłsugi. Ma ktoś może w wersji elektronicznej, albo wie gdzie szukać? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuczara Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Link Po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bowie Napisano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 dzięki ale jakby ktoś miał po polsku to byłbym wdzięczny, zawsze to lepiej czytać PS ja też wziąłem 1.4 TCe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 i ja sie przyłączam do prośby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No widzę, że instrukcje do Megana III czy to polsku czy po angielsku są niedostępne, mimo, że autko na rynku jest już od dość długiego czasu. Jedyna angielska instrukcja on-line ze strony Renault nie da się używać off-line (przynajmniej ja nie umiem...). Męczę się z instrukcją francuską, ale już mam powoli dość.... Czy naprawdę nie ma tego w sieci, czy tylko ja nie umiem szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a przy zakupie nie dostałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Auto kupiłem we Francji. Instrukcje dostałem, nawet trzy. Ale w języku natywnym (to taki modny ostatnio podobno zwrot ) Dlatego ciężko mi poznać zalety auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 może się jutro zbiore i zeskanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZygaM Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Chciałem Wam pomóc, ale nie ma jej również na www.instrukcja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 athlon64x4, byłbym zobowiązany. To ociepli dodatkowo mój, i tak bardzo ciepły stosunek do mojej Meganki. Zygmunt Małek, dzięki za zaangażowanie. Też tam szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 no ja jej dziś nie dam rady bo zapomniałem zabrac oryginału do skanowania z domu do pracy :-( Poniżej dołączam instrukcję w wersji angielskiej która od zawsze była dostępna na stronie http://www.e-guide.renault.com MeganeI_III_manulal.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 athlon64x4, nie ma pośpiechu, do tej pory żyłem bez polskiej instrukcji, to jeszcze parę dni przeżyję. Tę interaktywną instrukcję angielską ze strony Renault, jak pisałem, znam, ale nie mam za bardzo pomysłu, jak ją używać siedząc w autku.. Natomiast tą, która załączyłeś nie znalazłem! Dzięki! Dla mnie najlepszym rozwiązaniem, jest wersja papierowa. Zaraz ją wydrukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommett Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, to mój pierwszy post na forum :) Podobnie jak poprzednicy poszukuję instrukcji. Może ktoś dysponuje takową w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ja jeszcze nie mam. athlon64x4 zapomniał. Chciałem kupić na znanym serwisie aukcyjnym , ale cena w stosunku do jakości była zupełnie nieciekawa. Jak dobrze pójdzie, będę miał w wersji elektronicznej, ale po pierwsze za miesiąc, a po drugie to jakiś skan jest średniej jakości ale czytelny. Pochwalę się, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommett Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zmieniło się już coś może w kwestii tej instrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts