kbarann Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 u mnie nie ma problemu z autem, klima działa i to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 umnie też wszystko działa, tylko troche wentylator chłodnicy sie usakarża że jest zarobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Moje autko też chodzi bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Scenic - bezproblemowo Coupe - Bezproblemowo Clio - bezproblemowo Nudzę się! Nie ma co robić przy aucie :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 u mnie też wentylator chce się ukręcić ale wczoraj jechałam w największy upał 200km także Meg śmignęła na szóstkę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Od czwartku do niedzieli zrobiłem 1600km w upałach ponad 35st.C.Wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 mój sceniol również chodzi/ chłodzi jak powinien. Szkoda z niego wysiadać nawet po krótkiej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Rozumiem, że na wyświetlaczu climatronika Nie, na wyświetlaczu temperatury zewnętrznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 oper601, to masz uszkodzenie, brak dobrego styku, we wtyczce przy lusterku lub w drzwiach. Resztę doczytaj korzystając z . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 P_r_z_e_m_o, ok, będe patrzył co w tym temacie zrobić. Na całe szczęście rzadko sie to zdarza ale zdarza. I to zaskoczenie, jak przy tych upałach nagle załącza się ogrzewanie-no ale w końcu to normalne przy -38stC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Z tematu o pierdołach robi się poradnik o tym co już na forum jest - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi