DrNO Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 to pompka Ci robi cisnienie na dyszach. ja proponuje zrobic rozgaleznik przed pompka na szyby i dolozyc druga na swiatla. sadze ze bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Zbiornik płynu nie jest czasmi identyczny jak w xenonach tyle ze otwór na drugą pompkę zaślepiony jest gumką? Można by drugą pompkę uruchamiac równolele z spryskiwaczami szyb przez przekaźnik (zamkniety obwód gdy są właczone światła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 [Cięcie] Tak własnie miałem zrobić (podłaczyc do spryskiwaczy szyb) co do tego drugiego otworu w zbiorniku to powiem szczerze że nie wiem czy jest bo nie wyciagałem zbiornika. Wiem że ten do xenonów wyglada tak że jest toche dłuższy i sa dwie komory i na kazda z nich przypada pompka. Jak narazie czekam na te dysze bo od reki nie mają w salonie. Jak poczynie jakieś kroki wszystko opisze [ Dodano: 2007-07-26, 00:14 ] Znalazłem coś takiego luk dis :) Zastanawia mnie tylko w jaki sposób wysówane są spryskiwacze, czy przez ciśnienie płynu czy elektrycznie bo jeśli ciśnieniowo to obawiam sie że pompka z megi nie podoła temu zadaniowi. A jak spryskiwacze są chowane ??? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuma Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam. Odgrzewam stary temat. Wymieniłem zderzak w mojej megi i dorwałem używany oryginalny od MI ze spryskiwaczami reflektorów. Spryskiwacze sprawne, sprawdzałem pod kompresorem. Ale mam takie pytanie jak i do czego podpiąć wężyk żeby to grało jak w oryginale?? Podpinałem poprzez przejściówki pod spryskiwacz tylenj szyby ale coś mi się wydaje ze to za słabe ciśnienie a poza tym to wężyk od spryskiwaczy ma inną średnice. Pomoże ktoś?? Pozdrawiam cuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi