armitagetk Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam. Ściągnąłem lewe przednie koło, aby sprawdzić stan klocków hamulcowych. Zauważyłem luźnie wiszący przewód za amortyzatorem (był zaślepiony). Sprawdzałem za prawym kołem i tego przewodu nie było. Wiecie od czego on jest. Mam abs/esp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Jaki to przewód? Elektryczny? Rurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armitagetk Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Jest to przewód elektryczny. Zakończony wtyczką, ale zaślepioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Prawdopodobnie jest to przewód do podłączenia czujnika zużycia klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 marcindj, mowa jest o MII, w którym takiego czujnika nie ma. U mnie tez w którymś nadkolu jest takowy przewód z wtyczką. Instalacje od różnych wersji wyposażenia sa identyczne, więc jest to przewód od jakiegoś czujnika, który w tej wersji nie występuje. Czy auto ma fabryczne xenony? Może od czujnika wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armitagetk Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie ma ksenonów. Wyposażenie jest bardzo dobre. Bodajże wersja Lux Privage. Dziś wymieniłem amortyzatory z przodu na gazowe. Zobaczymy jaka będzie różnica. Niestety pojawił się kolejny problem. Zaoważyłem , że mam pękniętą osłonę gumową na przegubie z prawej strony od skrzyni biegów :-( Co nieco się orientowałem z zakupem tej osłony i nigdzie jej nie ma. Na szrotach tylko całe półośki, a zamienników WOGÓLE nie ma. Tylko oryginał z ASO za 250 zł :shock: Nic dodać tylko się popłakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 armitagetk, jest zamiennik tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać Ja kupiłem tą osłonę za 45 zł z opaskami i smarem czyli cały komplet. Zamiennik jest od innego auta, ale niestety specjalista, który mi sprzedał tą osłonę nie chciał zdradzić tajemnicy i mu sie nie dziwię. Serwis ode mnie też chciał 250zł za tą gumę, ale, podkreślam ale, musiałbym zamówić i zapłacić za dwie sztuki, bo oni nie wiedza która będzie pasować :shock: Jak będziesz potrzebował namiary to pisz do mnie pw, żeby tu nie robić offtopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam, Mam pytanie odnośnie rurki, która idzie z przodu za nadkolem od strony kierowcy. Do czego służy i gdzie ma być wpięta. Ostatnio zauważyłem że od góry nie jest nigdzie wpięta, tylko leży kolo wlotu do filtra powietrza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Pewnie powinna być wpięta do akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi