t0mi89 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam, Ostatnio dokonałem zakupu radia firmy Pioneer DEH-3200UB i chciałem się dowiedzieć czy głośniki Alpine spg-13cs będą dobre? Co o nich myślicie i jakie są wasze propozycje? Dodam ze maja to być 13-stki do drzwi mojej 2-drzwiowej megane. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Urban94 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Jak pod same radio, to troche moc za duża... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mi89 Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Chwilowo tak, ale mam w planach kupic wzmacniacz(moze ktos mi doradzi jaki) i podłaczyc pod niego głosniki i skrzynie basową. Chodzi o jakość głośników. Chciałem je zamontowac na przód, a na tył takie lub podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Urban94 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja proponuje zrobić tak: Te głośniczki póki co podłączyć pod radyjko. Za jakiś czas kupić wzmacniacz 4kanałowy, pod 2 kanały podłączyć przednie głośniki, a 2 następne kanały zmostkować i dokupić subwoofer pasywny i pod ten zmostkowane 2 kanały go podłączyć... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mi89 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ... głośniczki to lepiej polecacie Alpine spg-13cs czy HERTZ DSK 130 oczywiscie w zestawach z zwrotnicami i tweeterami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelp2008 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 t0mi89, osobiście używam Hertz. Polecam a 2 następne kanały zmostkować i dokupić subwoofer pasywny i pod ten zmostkowane 2 kanały go podłączyć... tylko pamiętaj, żeby wzmacniacz miał możliwość mostkowania kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mi89 Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 kupilem HERTZ'y jednak, troche przerobilem zkumplem i smiga super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts