cichy.waw Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam, od 2 tygodni jestem posiadaczem megane z silnikiem 1.6 110km i odczuwan na luzie wibracje w kabinie i na kierownicy czy to jest normalne? Może się wypowiedzieć ktoś kto posiada megane z silnikiem 1.6 110 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To nie jest normalne. Jeżeli obroty biegu jałowego są na właściwym poziomie to winna drganiom jest któraś poduszka silnika. Jedź od razu do serwisu, niech się z tym bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.waw Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 nikt z was niema takiego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nowe auto, raczej jeszcze się nie psuje, stąd mało jest osób, które mogłyby szukać jakiejś pomocy. Wg. mnie najprościej i najszybciej jest wrzucić problem do ASO w końcu auto jest na gwarancji. W dwutygodniowym aucie nie powinno być takich objawów. Tak jak napisał opielowski, winna jest któraś z poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Czy wibracje ci sie pojawiają jak włączysz klimę (i jak mocne są te wibracje? telepie ci kierownicą?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.waw Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kolego klima jest wyłączona siedząc na fotelu czuć drgania jak sie łapie za kierownice to się odczuwa wibrację mam jeszcze fabie z 2010 roku ropniak 1.4 i w niej takich wibracji niema a to jest silnik 3 cylindrowy, dodam ze meganke mam od 2 tygodni ale auto jest z czerwca 2009 roku odkupione od salonu jako auto szefa serwisu z przebiegiem 20 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam. Ja mam Megi III 1.6 110 KM i żadnych drgań nie czuje. Zresztą jak się przesiadłem z mojego poprzedniego autko Clio 1.2 95r przez pierwsze dwa tygodnie zastanawiałem się czy silnik pracuje bo ledwo, ledwo słychać jego pracę na postoju i żadnych drgań na fotelu czy kierownicy nie odczuwam. A dodam e Megi kupiłem od pierwszego właściciela z przebiegiem 40k km i miał wtedy 14 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.waw Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam ponownie, byłem na serwisie i powiem tak jak kupujesz auto to każdy by wszedł Ci w du.. żebyś był zadowolony. Panowie z serwisu powiedzieli że to jest normalne i że nie mają drugiego takiego auta żeby porównać ja to sprawdziłem w innej megance osobiście i czegoś takiego się nie wyczuwa może ktoś z Was mi poradzi jak się dogadać z serwisem żeby się do tego zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Powiedz im żeby Ci dali to na piśmie i/lub jedź do innego ASO w W-wie ich trochę masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi