meganica Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Winowajcą okazały się niedokręcone klemy akumulatora po poprzedniej naprawie. Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksik Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Witajcie, Czy przy wymianie modułu UPC na używany bądź nowy trzeba go przyuczać/programować? Jeśli tak do da rade to ogarnąć pyclip lub Ecu Tweaker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Wymieniałem bez żadnej konfiguracji. Jedyne na co zwracałem uwagę to by był z diesla bo też miałem diesla. Ewentualnie po montażu można sprawdzić czy zgadza się rodzaj alternatora. To jest chyba też jedyna opcja którą można modyfikować ecutweakerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi