Mateo83 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Witam, <><><><><><><><><><>><><><><> chciałem zapytać czy można dorobić do Scenica II z HF kartę, która nie ma HF. Z tego co tu czytałem to jest tańsze rozwiązanie niż dorobienie karty z HF (serwis koło 650 PLN). <><><><><><><><><><>><><><><> Zona Żona nawet by wolała dla siebie kartę bez HF bo uważa, że to bezpieczniejsze rozwiązanie niż hands free. Regulamin pkt. 5.9 - Enteri Aston76 Kolego Mateo83 nowe zdania zaczynamy z wielkiej litery. Edytowane 26 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makimaki Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam zostałem wyznawcą marki Renault. Do mojego Grand Scenica II mam dwie karty, ale niestety jedna nie reaguje ani na otwieranie drzwi, ani na włożenie w stacyjkę. Jestem z Torunia i szukam naprawiacza. Kluczyk w uszkodzonej karcie sprawdziłem - pasuje, wymiana baterii też nie pomaga. Cze jest ktoś zaufany w tym temacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzwoń tu i podpytaj co trzeba przesłać albo zrób sobie wycieczkę: http://www.el-cars.pl/ Możesz się powołać na nasze forum, chyba już tam jakieś rabaty mamy za podsyłanie klientów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi