klarabuch Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witajcie, Mam małe pytanie na temat karty Hands Free.Jaki jest maksymalny zasięg karty? Wiem,widziałam, z 80m mogę włączyć światła. Dalszego dystansu jeszcze nie sprawdzałam.Czy to oby nie za dużo? Jak mają inni? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 z 80m mogę włączyć światła. Do włączenia świateł wystarczy. Do otwarcia auta z przycisku - TAK Do otwarcia auta - NIE przez HF Do zamknięcia auta z przycisku - TAK Do odpalenia auta - NIE przez HF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ok, dzięki rozumiem, że auta nikt przypadkiem nie otworzy, jak będę w okolicy. :) Z drugiej strony zapalanie świateł jest bardzo przydatne, kiedy nie pamięta się gdzie stoi autko. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi