waldek708 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 powiem Wam szczerze, że gdybym miał diesla, to pierwsze co bym zrobił to wgrał jakiegoś powerboxa czy coś. to tylko oszukiwanie silnika i na dłuższą metę nieciekawy pomysł.Lepiej zainwestowac i zrobić porządne przeprogramowanie mapy u jakiegoś dobrego tunera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Hey co myśicie o tym chip boxie do megane II 1.9 dci 120KM. 600 złotych mapa a ten box 250zl..Bedzie jakaś różnica mocy i Nm.? http://allegro.pl/chip-tuning-box-cyfrowy-30km-renault-megane-ii-i2968736745.html Edytowane 8 Lutego 2013 przez piopio155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 największa różnicę odczujesz w portfelu :) Odpuść sobie, szkoda kasy. Ja sam jeżdżę z boxem i nie narzekam, ale nie jest to box podłączany dwoma kabelkami do czujnika temperatury :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 okey 600zł gościu mi powiedzal w okolicy ale bez hamowni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jak robić chipa to raczej z hamownią. Skąd będziesz wiedział ile masz mocy i momentu? Na oko ocenisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No racja;p Moja mega;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 piopio155 na takie fotki na forum jest specjalny dział: http://megane.com.pl/forum/54-nasi-uzytkownicy-megane-ii/ Przeczytaj jego zasady nim temat wstawisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja bym na twoim miejscu najpierw auto obniżył, a te wszystkie chipy za 250zł to pic na wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ok thx.za odpowiedzi o tym boxie..Co do obniżania to gwint nie jest na nasze drogi..takie jest moję zdanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi