meganecoupe02 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie ma nikogo chętnego do podpięcia E7J w Warszawie, w przeciwnym razie byśmy wiedzieli czy clip go obsłuży. Clip obsługuje auta od 1996 roku, więc teoretycznie powinien coś zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jest w menu, ale nie wiem czy zadziała? Mój Sirius32 też jest ale coś nie funguje, albo ja robię coś źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Clip obsługuje auta od 1996 roku, więc teoretycznie powinien coś zdziałać. Podobno działa, ale nie potrafi wszystkiego sczytać. Mój mechanik ma komputer diagnostyczny Magneti Marelli i bez problemu łączy się z tym silnikiem. Niestety komputer MM wypluwa tylko błędy numerkami, a nie wszystkie są opisane. Może ktoś ma dostęp, do takiej numerkologii :) Jest w menu, ale nie wiem czy zadziała? Na screenie jest Fenix 5, a nie Fenix 3 :) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Dobra ściągam i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam tylko nadzieje, że teraz poprawiony został błąd z wielkością okienka (próbowałem jakąś wersję i połowa okna programu była poza ekranem) i można je już dopasować do mniejszego ekranu. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 fred, najnowszą wersję sprawdzałem na netbooku i jest niewygodna w obsłudze - nie dopasowuje się do ekranu i co chwilę, żeby przejść do innych opcji trzeba przewijać suwakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Ale jak piszesz można przewijać, a to już postęp w stosunku do tej wersji co testowałem Póki co kicha po nowe wersje nie instalują się pod windowsem 2000. Lapa z XP mogę wziąć od kumpla ale znowu nie mam do niego końcówki do ładowarki samochodowej (aku w lapku praktycznie martwe). Znowu pod górkę, ale coś pokombinuje Edytowane 16 Czerwca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak znajdziesz chwilę, to możemy razem pokombinować, nie widzę przeciwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 W przyszłości kto wie, póki co ograniczam się do prób instalacji bo do auta wybrać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wiem już dlaczego wyskakuje ten śmieszny komunikat. Trzeba utworzyć katalog C:\WEBSITE\CLIP\DEBUG do którego należy rozpakować plik DEBUG-Exaple.rar znajdujący się w wersji 209 Nie sprawdzałem, po podłączeniu ale na "sucho" komunikat się nie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pies..... ten program. 3 różne komputery i systemy, różne wersje tego wynalazku (115, 229 i 230) i żadna się nie instaluje (wywala komunikat, że wystąpił błąd i przepraszają za problemy ). O ile problemy z w2k mogę zrozumieć, to już z XP za cholerę nie. Nie będę ryzykował podpinania samochodu to takiego wynalazku, niby ma tylko odczytywać ale diabli wiedzą czy mi czegoś nie przestawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jakby miało mozliwość przestawienia to autor pewnie by chętnie udostępnił tą funkcję do zmiany parametrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 to już z XP za cholerę nie. Te nowsze wersje wymagają jakiś bibliotek z VB .Net i chyba SQL-a. Niestety trzeba te wszystkie śmieci zainstalować. Tak np. było u mnie. Ciągle zgłaszał się problemem z stodle (czy jakoś tak) Po zainstalowaniu powyższych śmieci program ruszył i działa. Wywaliłem więc VB, .Net SQL, tzn. odinstalowałem. Program działa nadal. Ba, nawet pobawiłem się fiszkami, przerabiając je na pl. Straszna robota, bo są na nich różne skróty i nie bardzo wiem o co chodzi. A samą przeróbkę trzeba robić za pomocą programu do edycji grafiki. Jak będę miał skończone to mogę wrzucać fiszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jakby miało mozliwość przestawienia to autor pewnie by chętnie udostępnił tą funkcję do zmiany parametrów Wiesz, skoro soft robi już szopki przy instalacji to ja nie wiem co będzie dalej, czy przypadkiem, z powodu kolejnego błędu, nie przestawi mi czegoś. Szkoda mi ryzykować, bo gdyby coś takiego faktycznie wystąpiło to dojście co zostało przestawione może być, co najmniej, cholernie trudne. Te nowsze wersje wymagają jakiś bibliotek z VB .Net i chyba SQL-a. Tylko najciekawsze jest to, że nie wiadomo co się dzieje, bo jest tylko wesoły komunikat w stylu "Wystąpił niespodziewany błąd, przepraszamy za problemy" . Poza tym wersja 115, czyli stara, też coś takiego wywala. 1 z systemów świeżo stawiany i zaktualizowany, więc problemy ze zleżałym systemem wykluczam. Dla mnie soft skreślony, nie będę ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpik Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 klik Może to się wam przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam Czy ktoś mógłby podlinkować ten soft ? Linki z pierwszej strony nie działają lub trzeba się zalogować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi