AQQ_2004 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam! Od pewnego czasu mam problem tzn. przy włączaniu silnika i co najmniej przez pół godziny od uruchomienia odczuwam w kabinie drgania od silnika po stronie pasażera, ale tylko na jalowym biegu.Ostatnio jak robili mi szybę w ASO u Lisowskiego, koleś z serwisu zwrócił mi na to uwagę i powiedział ,że może to być łapa pod sinikiem. Może, mieliście podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 drgania, szczególnie na zimnym silniku i w dieslu to normalna sprawa :) ale łapa to bardzo prawdopodobny scenariusz..widze ze masz 110000 przebiegu wiec naprawdopodobniej masz juz wybite łapy, ale sprawdz równez ta pod maską.... nie wiem jak wygląda to w MII ale w M1 dało sie looknąc i łatwo zdiagnozowac łapę, a zużycie objawia sie wybiciem gumy i jej nierównomiernym kształtem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 u mnie po 100tkm niedawno wszystkie poduszki silnika i skrzyni wymieniłem bo już się wytłukły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 100tkm niedawno wszystkie poduszki silnika i skrzyni wymieniłem bo już się wytłukły Ja tez tak chcem :) t - tera - 1 000 000 000 000 = 10^12 :) A swoją drogą Ty chyba śpisz w tym aucie, a kasy to ... Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają :) Sorry ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 P_r_z_e_m_o, można po "polskiemu" tkm (tysięcy kilometrów) lub "międzynarodowemu" kkm (tysięcy kilometrów) tera ma chyba oznaczenie (T) duże T no to "tera" już wszystko wiemy ;-) a to, że Bronius śpi w aucie to wiemy od dawna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi