marcin_m13 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 U mnie przy przebiegu prawie 130.000 km zdarzyło mi się to może ze trzy razy(przez cały rok 2015). Oczywiście tylko w okresie jesień-zima. Jeśli ten objaw pojawia się dużo częściej, to niestety KZFR do wymiany. Ewentualnie sprawdzić poziom oleju(u mnie ELF Evolution 900 SXR 5W-40), obowiązkowo zawsze na maksa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heks Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 U mnie ostatnio prawie codziennie przy pierwszym odpaleniu po nocy zachroboce i odpala za pierwszym lub za drugim razem. Nagrałem filmik i wrzuciłem na YT: Dajcie znać czy to na pewno KZFR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1981 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 heks jak jest na 100% padnięte koło to terkocze cały czas, jeśli są takie pojedyncze objawy(terkotanie przy rozruchu przez dwie sekundy) to może być też czujnik faz a nie same koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi