Meguś Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam Gdzie znaleźć kable do podłączenia głośników wysoko tonowych z przodu na desce rozdzielczej. W MI i MII nie było żadnych problemów, w Clio trzeba było demontować deskę rozdzielczą, czy tu mnie też to czeka !!!!!! Zdemontowałem maskownice ( to siteczko) miejsca gdzie są głośniki, usunąłem zaślepkę tam znajdującą się z nadzieją, że tam będą kabelki (jak już to jest na forum opisane), ale nie ma ich tam. Wymontowałem wloty powietrza, żeby coś lepiej widzieć, ale dalej nic nie widać. Czy ktoś wie, czy te kable są tam fabrycznie i gdzie ? Czy muszę demontować deskę rozdzielczą z przodu w tym celu ? Jak sobie z tym poradzić, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konri86 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam ten sam problem co kolega...zdjąłem maskownice a tu zonk tweeterów nie widac.. czy jest to mozliwe w wersji Tech Run? z tego co reszta pisze powinny być zamontowane.. Czy jest jakas mozliwość sprawdzenia czy w danej wersji sie znajduja kable czy bede musiał je przeprawadzac tak jak to inni robili i wpinać sie pod radio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 U mnie kabelków raczej nie ma, chyba że są głęboko gdzieś przyczepione. Jestem na etapie demontażu radia. Mam kostkę z radia,(zdjęcie jako załącznik) ale jak teraz podłączyć prawidłowo kabelki głośników wysokotonowych. 0345.pdf 0343.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 poszukaj sobie schematu do iso2/fakra i bedziesz wszystko wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wstępnie poszukałem i znalazłem taką stronę http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/dolkab.htm ale nie ma tam RENAULT, czy francuzi mają znowu inaczej !!! Kto mie poratuje dalej jakąś podpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Kable do podłączenia wysokotonowych są w 90 % przypadków.. Znajdują się w miejscu na głośnik wysokotonowy. Wystarczy podnieść maskownice i w, w środku jest kostka. Trzeba użyć trochę siły aby ją wyłamać z zaczepów. W załączniku schematy Instalacji Głośników 0174_A3.pdf S12.pdf S16.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeeN Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ktoś z was montował już samodzielnie te głośniki i mógłby się tym podzielić? Jakaś instrukcja krok po kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 PeeN było już: < zobacz > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi