Pavvel Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Tak, wiem, temat trochę kosmiczny...ale zastanawia mnie :P Sytuacja: jedziecie na myjnię ręczną. Idziecie do kanciapy, dajecie kartę i... - mówicie, że auto ma turbinę i "trochę więcej kultury" z traktowaniem silnika? - mówicie, jak podnieść wycieraczki? - mówicie, że to HF i nie trzeba za bardzo kombinować z odpaleniem? Wiem, że pytania nie należą do wyszukanych, ale tak mnie jakoś dręczą :P P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ad. 1, 3 nie - nigdy nie zostawiam nikomu karty/samochodu - nawet na myjce jak mam go na oku; Ad. 2 - wycieraczki sam zostawiam w pozycji "do wymiany piór" i dodatkowo rozkładam lusterka ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Pavvel, Nie masz większych dylematów :P Pewnie o najważniejszym, czyli o kwitku za pozostawienie auta i zleceniu usługi to nie pomyślałeś. :P Spytaj się czy mają ubezpieczenie na wypadek uszkodzenia auta :P Ten dział chyba bardziej odpowiedni na takowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wyobraź sobie, że mam większe dylematy :P Dział może i odpowiedni :P A i zaskoczę Cię, o kwicie pomyślałem :P I o łańcuchu, żeby się do auta przykuć, też ;P P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 I o łańcuchu, żeby się do auta przykuć, też ;P To w takim razie nie widzę sensowności zapisu: - mówicie, że auto ma turbinę i "trochę więcej kultury" z traktowaniem silnika ?- mówicie, jak podnieść wycieraczki? - mówicie, że to HF i nie trzeba za bardzo kombinować z odpaleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A nie lepiej samemu sobie auto umyć na ręcznej myjni :P Cóż za przyjemność jest z dobrze wykonanej pracy. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 aston76, 100% racji, nikt tak o Ciebie nie zadba, jak Ty sam. Ale czasem "czasunima":P P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi