danish1 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jak w temacie. Ktoś próbował? Ktoś wie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na zdjęciu poniżej masz zaznaczone trzy elementy, które musisz zdjąć - najpierw te zaznaczone czerwonymi strzałkami, a potem ten zaznaczony zielona strzałką. Wszystkie te elementy są na "wcisk" - nie mają żadnych śrubek. A potem to trzeba podważyć radio dwoma płaskimi śrubokrętami albo czymś takim - jak zdejmiesz te plastiki to będziesz wiedział o co chodzi :P Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Super. Wielkie dzięki za pomoc mkotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jard717 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, nie mogę się dostać do tego pliku. Czy ktoś może podesłać fotki/film jak wyjąc radio w megane 3 (2010) na maila jard717/malpa/wp.pl. fabryczne mam popsute, kupiłem w necie i nie wiem jak się dobrać aby nic nie uszkodzić. Dzięki za pomoc Edytowane 14 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 5 sek z wujkiem i proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi