dave37 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Chodzi mi o to,ze mojej megance jest zwykły czarny plastik,ktorego chcialem wymienic na carbonowy jak w wersji dynamique.Tylko nie chce nic połamać.Wiem jedno,ze bede musial wymontowac radio i pólkę pod nim oraz otworzyc klapke ponizej czytnika karty.Jezeli ktos cos podobnego robił to z góry dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ściąg sobie instrukcję MR do megane II z ftp klubowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 dave37, ktoś dokładnie opisał już na forum jak i co należy po kolei zrobić. Nawet fotki były załączone z zaznaczonymi śrubami i zaczepami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 OK.Dzieki wielkie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no dokładniej to ja gdzieś z dokładnymi fotami opisywałem!! wiec opcja Szukaj Twoim przyjacielem :) Pozdrawiam Suchutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Czyli wszystko jasne - zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi