moniat Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 ostatnio zauważyłam że mam mało oleju w pompie do wspomagania. czy mogę dolać obojętnie jakiego oleju czy trzeba wymienić cały na nowy? jaki najlepiej kupić? poradżcie coś.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Musisz i tak kupić conajmniej litr oleju. Tyle to wystarczy na całkowita wymianę i na dolewki jeszcze zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniat Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 ale czy ma to być jakiś konkretny olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zerknij w temacie o olejach - masz całą etykietę zapodaną ;-) Przy okazji lepiej poznasz forum :) Dobra nie będę taki ;-) Choćby ten temat Czasami warto poszukać troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja tez nie będę taki. Olej jest do automatycznych skrzyń biegów i układów wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi