pamel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 witam dzisiaj jechalem na światłach drogowych chwilę( czyli długich) i gdy zmieniłem je na mijania nagle lewy reflektor przestał świecić , wysiadłem bo miałem już tak raz i myślałem że wystarczy puknąć w lampe i zacznie ale tym razem niestety nie, i problem jest taki gdy włączam drogowe to normalnie świecą oba ale gdy zmieniam na mijania to lewe światło nie świeci i pytanie takie, czy to tylko żarówka czy cała lampa? obstawiam ze żarówka ale jestem po prostu ciekaw?? i ile kosztuje taka żartówka/lampa? z góry dzięki za odpowiedzi i chciałem zaznaczyć że meganka z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pamel a przy drogowych świecą oba mijania bo z twojej wypowiedzi można różne wnioski wyciągnąć. Bo światłą mijania i drogowe w megankach II są na 2 żarówkach w każdej lampie. I jak włączysz drogowe to one świecą razem z światłami mijania. Idź do sklepu poproś o żarówkę H7 i będziesz wiedział ile ona kosztuje. Ceny zaczynają się od 15 zł w górę w zależności od producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 chodzi o to że długie mam oba a mijania lewe nie działa czyli to od kierowcy. i która padła zarówka ta większa)tzn w takim kolszu jak by) czy ta mniejsza? i jak się nazywa ta żaróweczka H7? Przy okazji zapytam też jakie kupić? chciał bym kupić takie trochę mocniejsze tzn żeby dawały dłuższe światło bo wieczorami nie jest to światło zbyt długie. I mam jeszcze jedno pytanie koledzy mówili że można wymienić to na jakąś żarówkę co da bardziej białe światło które oczywiście bardziej mi się i podoba i tu mam pytanie jakie radzicie? i w jakich cenach są oczywiście za dwie bo zamierzam wymienić zarówno tą spaloną z lewej strony jak i z prawej ponieważ ktoś pisał że nalezy obie wymieniać:( więc czekam na sugestie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 i jak się nazywa ta żaróweczka H7? A umiesz czytać co ktoś do cię piszę :( Idź do sklepu poproś o żarówkę H7 i będziesz wiedział ile ona kosztuje. Ceny zaczynają się od 15 zł w górę w zależności od producenta. Przy okazji zapytam też jakie kupić? Opcja :( o której mówi regulamin forum i będziesz wiedział. Jest spory temat o żarówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 kupiłem panowie Philips oremium automotive lightinh +30extra light co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ogólnie o żarówkach "+XX%" kilka opinii znajdziesz tu: http://megane.com.pl/juz-nigdy-nie-dam-sie...ght=%BFar%F3wki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 męcze się z tym zakładaniem już 2h;/ jak od strony kierowcy poszło jako tako to od pasażera jest wszytsko ok włożyłem żarówkę tylko nie wiem jak ten koszyczek taki zapiąć tzn ten metalowy drucik tak pokrzywiony;/ Zrobione... Mimo że nie tak jak powinno się ale wykombinowałem jakoś, a teraz mam pytanie bo postojowe mam popalone obydwa;/ jakie kupić postojowe? ktoś oisał o Blue Vision? jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi