mieto5 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 WITAM. mam do wymiany komputer uch w megance 1.9 dci lux dynamic. moj komputer nie wygasza mi zarsyu (obrazka) samochodu pośrodku na desce rozdzielczej i po killku dniach roaladowuje mi to akumulator. chce kupic używkę ale nie mam pojęcia jaki kupic, czym sie mam kierować . czy to musi byc UCH od danego modelu wyposażenia czy wystarczy jakikolwiek ... czy musi to wymieniać elektronik.. jest wiele postów na forum o tym ale tak konkretnie to nikt nie napisał o tym. pozdrawiam i licze na wasza pomoc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Uch jest zapisany kod immo jak chcesz kupić używkę musisz go wyczyścić.Więc elektronik będzie potrzebny z doświadczeniem w renaultach Być może w twoim padł jakiś przekaźnik dobry elektronik wymieni ci za parę zł Edytowane 30 Maja 2011 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Z ciekawosci zapytam-jak zakończyl się temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam muszę zmienić w Scenicu II moduł UCH. Czy jak wstawię inny o tych samych numerach to zadziała "od razu" czy muszę coś kodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wymiana uch to nie takie proste , w UCH masz immo zapisane karty , czyli po wymianie uch na 100% nie odpalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzięki o to właśnie mi chodziło. Czyli naprawie stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Co nie znaczy iż nie idzie podmienić UCH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) cięcie to na pewno tak, ale mniej kłopotliwe dla mnie będzie naprawienie starego niż jeżdżenie i szukanie kogoś kto mi dopisze karty/immo Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Kwestia co w starym padło ? Wystarczy przelutować procesor z jednego do drugiego Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) cięcie padła jedna bramka logiczna, był problem z zakupem, wiec kupiłem drugi sterownik i zostanie przełożony ten element. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dobre posunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Pytanie w temacie-ostatnio zacząłem podejrzewać że moje UHC jest walnietę bo to ono chyba blokuje blokade kierownicy. Na próbe chciałem wymienic UHC tylko pytanie co trzeba przelutowac i czy mozna to zrobix w domowych warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Myślę kolego, że jak nie wiesz co to moze być z tym ciężko. masz moze jego zdjęcie albo schemat? Jakbym spojrzał to bym ci dał znać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Witam mam pytanie. Mam lekko zalany UCH pod kierownicą robiłem czyszczenie nawiewow. Chciałbym go wymontować. Czy jak się do niego dostanę. - wymontuje i odłączenie wtyczki to czy nie spowoduje mi to problemów. Chcę go tylko obejrzeć i zamontuje z powrotem na swoje miejsce. Czy po demontażu i późniejszym montażu będzie wszystko działać. Nic w zasadzie nie będę ruszał ewentualnie chce go przeczyszcić z wody. Np jakiś kontakt sprey do styków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Tak będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi