wlodas1 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 właśnie kupiłem filtr powietrza i poległem przy próbie jego wymiany może mi ktoś pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Daj zdjęcie komory sinika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jeżeli masz silnik K4M (jak ja) to nie jest to problemem. Opis masz w załączniku. filtr.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Musisz odkręcić część plastykowej kratki pod wycieraczką, tę od strony kierowcy (trzy plastykowe nakrętki na klucz 10) następnie metalową osłonę nad filtrem która jest częścią podszybia (odkręcić dwie śrubki na klucz 10, lekko podnieść i pociągnąć do siebie),wówczas będziesz miał możliwość wyciągnięcia filtra do góry oczywiście po wcześniejszym odkręceniu dwóch wkrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi