pokerface Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam Noszę się z zamiarem zakupu używanej Meganki III w wersji coupe. Mam pytanie do posiadaczy tego modelu czy na tylnym siedzeniu jest dość miejsca żeby pasażerowie siedzieli wyprostowani ? Drugie pytanie co najbardziej was drażni w tym modelu,jakie niedociągnięcia widzicie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Odpowiedź na drugie pytanie już jest na forum zamieszczona. Przeglądnij przynajmniej tematy w tym dziale: http://megane.com.pl/forum/62-zakup-megane-iii/ to sam je odnajdziesz. Jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 z tego co czytałem pasażerowie troszkę muszą siedzieć z tyłu zgarbieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Ja mam 190cm wzrostu i siedziałem z tyłu nie garbiąc się, ale miejsca na nogi miałem tyle co nic Choć jak kierownik wjechał raz na większą hopę, to zrozumiałem, czemu podsufitkę zrobili taką miękką Z tyłu da się przeżyć, spędziłem raz trasę 150km na tylnym siedzeniu, zresztą obok innego rosłego gościa. Zdarzało się nawet w piątkę jeździć, ale to na miejskich dystansach. Wiadomo, limuzyna to nie jest. Małe, trójkątne okienko, ciemno, czujesz się jak w czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ale miejsce jest żeby wysoko siedzieć,tylko trzeba uważać,ale za to nogi nie masz gdzie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 jeżeli masz zamiar jeździć w 4 osoby dorosłe tym autem to sobie odpuść - no chyba że do tyłu wpakujesz kogoś za karę a tak serio - ja mam 186 cm wzrostu i jak wsiądę do tyłu i się wyprostuje to dostaje głową do sufitu, na szerokość dla dwóch osób jest ok - 3 osoby to już hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgadza się, dla 4 pasażerów zdecydowanie szukaj innego auta To jest wóz dla kierowcy, ewentualnie pasażera (pasażerki ), nie do przewożenia ludzi na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to.michalski Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No wlasnie, pasazera i pasazerki a co myslicie o foteliku dla dzicka (z dzieckiem oczywiscie) Czy wg was taki uklad ma sens? Pytam bo dzis ide ogladac takie auto i nie do konca jestem pewien. Z gory dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter1983 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A panowie moze ktos sprawdzic jaka jest długość bagaznika po złożeniu jednej z czesci siedzeń ??? W wer coupe byl bym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wiem że trochę czasu już minęła od pytanie - ale jakby było potrzebne to: - po złożeniu tylnych siedzień długośc bagaznika to 148cm (po podłodze) - przy notmalnie ustawionych tylnych fotelach długość bagaznika to 90cm (po podłodze) to są dane z MIII Coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi