gojgien Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Oblodzone przednie czujniki. Zapewne układ przednich czujników uaktywnia się jak masz włączony bieg i szybkość od 0 do 20km/h, a dopiero przy 20km/h sam się dezaktywuje i wtedy ten dźwięk milknie.. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez gojgien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
key_86 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jak nie było śniegu i temp dodatnia to też piszczało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Za każdym razem? Nawet jak masz czysty samochód? Może przy jednym masz jakieś zabrudzenie/uszkodzenie? W Insignii w firmie było podobnie, ale tam czujnik sie popsuł i wył cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
key_86 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie za każdym razem, czyste auto, brak uszkodzeń... Ale ten dźwięk ma inny ton niż przy zbliżaniu się do przeszkody. Jest ciągły i głośny. Milknie jak przekraczam 10 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A może to nie od czujników parkowania skoro inny dźwięk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kit Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam, A można zaprogramować odległość przy jakiej mają ostrzegać ciągłym sygnałem? Moje załączają ciągłe piiiii przy 55cm co chyba jest dość sporym dystansem Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubi171 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Halo mam podobny problem co kolega freli08 ma ktos rozwiazanie problemu ? REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi