Woytus Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mam pytanie. Ostatnio w nocy zauważyłem że krzyżak służący do regulacji lusterek jest ciemny. Szczerze nie pamiętam aby on wcześniej był podświetlany. Jak to jest u was świeci on czy jest ciemny? Bo może u mnie żaróweczka padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Nie wiem jak w M III i S III ale w dotychczasowych modelach to nigdy nie było podświetlane. Przypuszczam, że i tu jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 było juz gdzieś na forum -nawet sam fotki załączałem - niestety nie jest podświetlane :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kurczę, strzeliłem gafę. Chodzi mi o przycisk przełączania regulacji lusterek praw albo lewe a nie o krzyżak. Tak myślałem aby nie napisać o krzyżaku i w końcu o nim napisałem. Sam krzyżak świeci, przynajmniej u mnie, ale ten przycisk wyboru lusterka, który jest pod krzyżakiem (prawo, lewo) jest ciemny. Potwierdzi ktoś czy ona ma podświetlanie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) ja tez sie pomylilem :-( krzyzak jest podswietlany - nie jest podswietlany przelacznik lusterek (prawe/lewe) oraz ich skladanie poniżej zamieszczam fotki które juz tu gdzieś kiedyś zamieszczałem ale nie mogę wogóle znaleźc tego tematu :-( Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dzięki za pomoc athlon64x4 . Czyli u mnie nic się nie przepaliło. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo571 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Mnie krzyżak świeci. Nie świeci mi natomiast przełącznik "prawe lewe" lusterko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi