wopa Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Sklep Internetowy na Allegro 56 zł z kosztami wysyłki: http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dziennej-drl-8-led-homolog-i2022898177.html a jak juz sie skończy to szukaj w sklepie: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12214059 Edytowane 8 Stycznia 2012 przez wopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Naczytałem się o philipsach bardzo negatywnych opinii np. jak się zepsują to trzeba wysłać do Holandii. Może jakieś macie jakieś sprawdzone modele? tu się nie zgodzę co do "filipa" mam już zamontowane drugi rok na furmance i do tej pory pięknie blangają.Też stałem przed dylematem jakie wybrać i pojechałem do sklepu w którym było kilka rodzajów,po dłuższej analizie-czyli pod względem łatwego montażu,barwy i mocy światła "filip" był bezkonkurencyjny...ale to jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 wopa: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 wopa fajne lampy, też się nad takimi zastanawiam. Powiedz czy przy szerokości 159mm daje się zachować minimum 60cm między lampami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mam Philipsy od kilku miesięcy i dobrze się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) daje się zachować minimum 60cm Dokładnie montowane tak jak na zdjęciu odstęp między swiatłami LED wynosi 59-60. Od obrysu także jest +- 40 cm. Ja także się obawiałem różnic. Ale wszystko jakby było do tego auta. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez wopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamergt Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A może ktoś miał do czynienia z takimi światełkami z firmy hella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Nie będę przedrzeźniał przedmówcy. jak dla mnie to pasują do 125p albo 126p :) ale to rzecz gustu Edytowane 10 Stycznia 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamergt Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Faktycznie wyglądu zbyt nowoczesnego nie mają jednak biorąc pod uwagę wygodę wymiany żarówki to gra warta świeczki. Widziałem kilka fotek w necie tak strasz nie to nie wygląda a na pewno lepiej niż wypalone 2 diody lub jeździć z dziurami bo światła będą w naprawie. Kwestia odpowiedniego montażu. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez spamergt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja też już od dłuższego czasu używam Philips-ów i jestem zadowolony. A sam instalacja prosta jak konstrukcja cepa. Jedynie co to w moim przypadku musiałem zdjąć zderzak do podprowadzenia kabli i tyle filozofii.Sam instalacja świateł trwała ok 1,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) jak dla mnie to pasują do 125p albo 126p :) ale to rzecz gustu Może do Kanta, może i nie do Kanta ale jedyną wadą tych świateł jest rozmiar. W M2/S2 faktycznie będzie ciężko je zamontować. Co do H6W to w tych światłach wcale się nie przepalają (~pól roku i nadal świecą :)), bo mają dobre warunki pracy (nic ich nie dogrzewa). Ze swojej strony polecam Edytowane 10 Stycznia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamergt Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Możesz podesłać fotki auta z tymi światłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Może w weekend miał bym czas, ale też nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamergt Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To chociaż napisz czy wycinałeś dziury czy zmieściły się w jakiejś szczelinie. Masz te światła w megance 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tak, mam w Megi 1ph2. Weszły w zderzak w zasadzie bez problemu (jest lekki ścisk), podcinałem delikatnie z 1 strony każdej lampy aby zrobić dostęp do śruby mocującej blachę do lampy (trzeba założyć z luźnym mocowaniem i skręcić po przykręceniu). Oczywiście trzeba było zrobić dziury do przykręcenia, ale to chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi