belineek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś usuwał napis "dci" z tylnej klapy. Jest on przyklejony czw w jakiś inny sposób przytwierdzony do klapy?? Jeśli się komuś udało usunąć ten napis to jakimi środkami to uczynił. Pozdro:) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez belineek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tadam: http://megane.com.pl/topic/17426-usuwanie-napisu-megane-z-tylnej-klapy/page__p__139675__hl__%2Busuwanie+%2Bnapisu+%2Bklapy__fromsearch__1#entry139675 w temacie masz film instruktażowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belineek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Widziałem wcześniej już ten filmik. Zastanawiam się czy napis "dci" jest montowany na tej samej zasadzie jak w tym przypadku "Scenic"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 jak pojedziesz na myjnie, gdzie mają solidne szczotki, to napis sam podczas mycia odpadnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A ja takiego znaczka nie miałem od nowości. Chyba wcześniej nie było tych oznaczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belineek Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dzisiaj usunąłem ten napis z klapy. Najlepszy sposób to troszkę mocnej nitki albo żyłki. Napis odchodzi idealnie, klej następnie można oderwać ręką i po problemie:) Temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi