renmegxx Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Witajcie, Mam pytanie odnośnie kontrolki poduszki pasażera (z cyfrą 2 na wyświetlaczu obok zegarka i temperatury zewn.). Otóż kontrolka zapala mi się przy starcie i gaśnie (czyli chyba tak jak powinno być), ale gaśnie po ok. 20 sekundach lub podobnym czasie (gaśnie zawsze i nigdy się potem nie zapala). Kontrolka poduszki na głównym wyświetlaczu gaśnie szybko. Samochód bezwypadkowy. Test systemów OK, brak jakichkolwiek komunikatów. Czy jest to normalne zachowanie? Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 10 Września 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek cz-wa Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) Witam Jest ok – tak u mnie też działa. .zielona kontrolka x 2 informuje że masz włączone dwie poduchy – znaczy że nie wyłączyłeś prawej (pasażera). Pozdrawiam Edytowane 11 Września 2011 przez jacek cz-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dokładnie tak. Jak wyłączysz poduszkę pasażera to będzie zapalać Ci się czerwona ikonka, która znajduje się nad zieloną informując o wyłączonej poduszce pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi