lufa Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Ja tego używałem do beżowe kierownicy. Problem z dobraniem koloru. Po 8 tyś km wypada już zabieg powtórzyć. Nie stosowałem nic ponadto do pielęgnacji , konserwacji. Tutaj fajnie pokazana renowacja kierownicy ze skóry 101 napraw sezon 3 odcinek 3 Edytowane 7 Marca 2017 przez lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1e Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ja używałem czarnego. Kolor (ten czarny) jest na pewno ciemniejszy od oryginalnego- bardziej matowego. Nie brudzi rąk, stosowałem go nawet w skórzanym siedzeniu motocyklowym i idealnie sprostał zadaniu. To jest o prostu bardzo dobra pasta koloryzująca. Przypuszczam że jak masz jasną tapicerkę to musiałbyś od razy wszystkie te skóro podobne elementy posmarować tym wynalazkiem. Żeby efekt był w miarę jednolity. Przed samym użyciem warto przeszlifować delikatnie skórę papierem ściernym o gradacji około 1000 (najlepiej spróbuj gdzieś na nie widocznym elemencie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi