wiadom Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam, byłem dziś w serwisie Renault i polecili mi MIXOL na przeczyszczenie układu paliwowego i wtrysków. Co sądzicie na taki eksperyment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 mi tez tak kiedys polecili i powiesz szczerze ze sie poprawiło, a pozatym to nielałbym mixolu tylko np castrol r2 , syntetyczny olej nie pozostawia nagaru oraz ma właściwości czyszczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 a ja mam pytanko w jakim stosunku, inaczej ile na zbirnik Ci kazali wlac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nie mówili ile ale ja dałem litr na cały zbiornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 i jak teraz, kopci jak komarek, czy nic nie widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 to było rok temu, i tylko raz bo po co więcej, i nie kopcił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi