pawels Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam. Możecie powiedzieć coś o tym scenicu http://allegro.pl/renault-scenic-1-9dci-116km-xenon-skora-full-i1892100668.html zdjęcia komory silnika sprzedający ma mi przesłać. VINu przez telefon nie chciał podać ;) A może jest ktoś z okolic Ostrowca Świętokrzyskiego i mógłby podjechać zerknąć na scenica :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Coś w tym opisie namieszane Auto z Belgii- a na francuskich blachach. Poza tym chyba w Belgii jest wymagana gaśnica w zasięgu ręki kierowcy, czego tu nie widać. Zazwyczaj widać ją na fotkach po prawej stronie kanału środkowego. No ale mniejsza z tym. Mogli zdemontować gdzieś po drodze. Bogate wyposażenie- a gdzie tempomat, czujnik cofania i ESP??? Prócz tego fotki można tylko poglądowo traktować, bo niewiele widać szczegółów, poza rysą na dole przedniego zderzaka przed lewym kołem i lampami tylnymi nie z tego samego kompletu. Jedna biała, jedna różowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 heh.. faktycznie, nie zwróciłem uwagi na lampy, a blachy? jedni zaklejają drudzy wsadzają co mają pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Łaski ne robi z tym VIN, jak podeśle zdjęcia silnika to ścignij go że chcesz sprawdzić c jest w systemie o tym samochodzie a jak nie poda to odpuść sobie, znaczyłoby ze coś namieszane. Na moje oko wygląda dobrze, ale... Sprzedający ma problemy ortografią niestety i znajomoscią wyposażenia ;) Szyby otwierane z pilota :) dywaniki tak ale chyba tylko pod nogi kierowcy (chyba że chodzi o wykładzinę podłogową), 116KM? trochę dziwnie, przebiez moim zdaniem woła o pomste do nieba i tu może być problem z niepodawaniem VIN ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Podczas rozmowy telefonicznej powiedział, ze przez telefon nie poda VINu ze względów bezpieczeństwa - nie chce żeby później inny samochód jeździł z tymi samymi numerami :) , a jak przyjadę to mogę sobie VIN spisać i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Podczas rozmowy telefonicznej powiedział, ze przez telefon nie poda VINu ze względów bezpieczeństwa Faktycznie bardzo "sensowne" wytłumaczenie, :) szczególnie, że w tych modelach VIN jest widoczny w okienku przedniej szyby, bez jego szukania na karoserii i dostępny dla każdego "szwędacza parkingowego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Podczas rozmowy telefonicznej powiedział, ze przez telefon nie poda VINu ze względów bezpieczeństwa Ja bym sobie już po takim tekście odpuścił to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Fajny kolo pisze, że auto z Belgii a tablice ma z Francji. :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 coś mi podejrzanie te ksenony wyglądają na zwykłe soczewki, a tych (soczewek) w 2003 roku jeszcze nie było. może właściciel lubiał rzeźbić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi