karllo Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 pewnie chodzi ci o podłokietnik jaki jest już bardziej w SCIII ale i w końcówce serii SCII PHII powinien pasować... część przednia góra jest pod joystick do sterowania navi lub mały schowek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 W wcześniejszym poście jest link do tego podłokietnika a gościu pisze że jest do S II facelift dlatego pytam bo wygląda identycznie ale wiadomo może sposòb mocowania , wiązki itp. mogą sie rożnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) te co ty dałeś to są raczej identyczne... i pewnie będą pasować niezależnie od rocznika do SCII... ale widziałem i takiego z dziwnym przodem: http://allegro.pl/tunel-podlokietnik-airbag-renault-scenic-ii-lift-i4981304325.html Myślałem że chodzi ci o takie jak niżej gdzie w pewnym momencie zaczęli już je montować do SCII PHII pod koniec produkcji, takie jak są montowane w SCIII: http://allegro.pl/renault-scenic-3-iii-podlokietnik-material-czarny-i5053472127.html lub http://allegro.pl/podlokietnik-renault-scenic-iii-fv-i5104225565.html kilka SCII z nimi widziałem... głównie końcówka serii 2008/09r choć też na którymś forum ktoś opisywał montaż takiego do SCII... ale gdzie to było to nie pamiętam... Edytowane 27 Lutego 2015 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 To co brać czy czekać tylko co jak przepiję pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Brać bo cena przystępna i wygląda na kompletny, (ale brudny) Ja mam sceniola poliftowego a schowek ma taką sama wtyczkę jak ten wcześniej pokazany (aukcja z pompka spryskiwacza do laguny) W moim jedynie brak podświetlenia w tylnym schowku, pod klapką. Taki z końca produkcji SII nie jest Ci potrzebny, bo i tak nie masz nawigacji, to po co jej sterowanie w podłokietniku. AA i warunek podstawowy.... Musisz mieć hamulec elektryczny ale to chyba wiesz.... Edytowane 27 Lutego 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Mam elektryczny fajny bajer :).Spoko dzięki za pomoc wszystkim. Dodano: 04 mar 2015 - 09:11 Więc dotarł do mnie ten podłokietnik :).Bajer jest taki że żeby otworzyć ten schowek nie potrzeba nic podłączać jest że tak powiem manualny i działa bez prądu :).Natomiast zasilanie jest potrzebne tylko , do : żaróweczki , zapalniczki i mechanizmu który przesuwa cały schowek - podłokietnik po szynach , a nie żaluzję :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 otwarcie schowka to ręczna roletka. jak masz na wierzchu całość to sprawdć od razu stan roletki tuż przy uchwycie. od drugiej strony są takie plastikowe beleczki umocowane do rolety, które przesuwają się w szynach. jak sę te beleczki odkleją, to wypadają, a roleta nie daje się przesunąć. trzeba wtedy zdemontowac schowek i to przykleić. lepiej to sprawdzić od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Sprawdziłem na razie wszystko tam trzyma. Szkoda że pogoda jak jest taka jest i na razie nie chce mi się iść go zabudować:). Porobię se w domu wiązki elektryczne bo nie mam wtyczki w samochodzie. Edytowane 4 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 .Bajer jest taki że żeby otworzyć ten schowek nie potrzeba nic podłączać jest że tak powiem manualny i działa bez prądu Wszyscy tak mają.. O potrzebie podłączenia mówi się właśnie w kontekście blokady przesuwu całego schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Hello, Odgrzewam kotleta bo mam tylko szybkie pytanie dotyczące montażu przesuwanego podłokietnika. Odkręciłem półeczkę między fotelami, żeby sprawdzić czy znajdę kostkę do podłączenia podłokietnika. I chyba jestem szczęściarzem i mam tą kostkę - potwierdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi