kolek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 to u mnie gleba wygląda tak( springi MaAD -45 dedykowane do 1,5 dci): troszkę kitowe zdjęcia no ale coś widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 siadło zacnie %) da sie wogole na czyms takim jezdzic po polskich drogach ? p.s Widze nowy kolorek i nowe tablice %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 oak, porównując z meganą ojca to siadło jakieś 80mm z przodu, da się jeździć tylko trzeba uważać ;-) Slavok ma podobnie jak ja może ciut wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 oak - oponki są 205/55/R16 wersja z 2oo3 czyli przed liftem jednakże siadło troszkę więcej niż 35mm, szczególnie z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 drzazgaczy dałeś same sprężyny czy z amorkami i dlaczego tył siadł więcej?Powiedz mi jeszcze jaki masz teraz prześwit między kołem a nadkolem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. Również skusiłem się na zawieszenie Eibach PRO KIT do 1,9 Grandtura. Muszę przyznać że wszystko mniej trzeszczy, mniej buja, zakręty lepiej się pokonuje (uprzednio mógłbym powiedzieć że było to uciążliwe przy większej prędkości), do tego małe progi zwalniające wg mnie są lepiej tłumione, a duże porównywalnie. Auto prowadzi się bez porównania lepiej. Polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Za Eibachy Pro Kit dałem 880 zł. Ale w sklepach internetowych są od 820 zł. Jamexy są tańsze. Ciekawe jak się na nich jeździ. Wymieniłem poduszkę prawą plus łożyska kolumny. I wyszło w sumie koszt ok 1300 zł. (wiem prawie wakacje na Rodos). Ale i tak jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 drzazga i jak się sprawują twoje springi po prawie dwóch miesiącach,chodzi mi o to jakie są wrażenia z jazdy i może pokaż czy siadły coś jeszcze niżej niż po tych 100km? [ Dodano: 2010-08-15, 21:01 ] drzazga napisz coś jak tam twoje springi bo ja własnie dzisiaj nabyłem i założyłem org.17" i jest nieco wyżej niż seria i teraz myślę nad springami żeby nieco obniżyć auto.Pozdro. [ Dodano: 2010-09-13, 13:16 ] Znalazłem jedne sportowe sprężyny do megane z 2005roku ale cabrio i tu moje pytanie a mianowicie czy takie sprężyny pasują do pięciodrzwiowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 dawno mnie tu nie było krzemyk101 - springi sprawują się super :P jednak, jeśli chcesz aby autem jeździło seryjne 5 osób to odpuść sobie jamexy, bo każdy próg zwalniający jest twój. autko fajnie wygląda, ale w dół już więcej nie poszło. Jest zima, wiec zdarza mi się czasem odśnieżyć jakaś dróżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 FK AUTOMOTIVE Germany a z tą firmą miał ktoś do czynienia? Aha i weitec ma obniżkę 22% tylko brak do 1.5 dci w polskiej dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordowy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie a co powiecie o sprężynach MTS-Technik? Kosztują 419zł obniżenie -35 i są też - 45. Jeździłem na - 80 + prawie max twardo na amorach koni. Chcę zmienić bo amory mam do wymiany a komfortu nie ma wcale. Sam nie wiem na co ale chyba jednak na -45 ale jak przy takich sprężynach z amorami? Chciałbym kupić nowe ale seryjne chyba, że macie jakieś ciekawe cenowo propozycję dot. amorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Bo amorki i sprężyny nie są dla komfortu Kołek z pewnością chciał sportu nie komfortu w dodatku Ty masz felgę dużą ale nie wiem jak na Zimę.. springi na seryjnych amorkach powinno się do -30 zakładać. A jakie masz teraz tam sprężyny? Chcesz się ich pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordowy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja chcę przede wszystkim obniżyć auto:) bo a zestaw na którym jeździł kołek jest grzecznie mówiąc hardcore:) Jeśli chodzi na czym obecnie stoi auto to seryjny zawias amor+sprężyna i tak jeździło i bd jeździć w okresie zimowym na feldze 15'' A sprężyny "letnie" to -80mm Kołek w tym temacie nawet pisał coś o nich jak je zamontował. Mam pytanie dot. zawieszenia bo mam 2 tylne amory koni z regulacją twardości i chcę dokupić nowe do przodu ale już nie te same tylko troche tańsze czy można tak jeździć mając inne amory z przodu i z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 kepa416 jak to nie ma Weitec-a w polskiej dystrybucji do 1.5.Tu masz link do tych springów http://www.weitec.pl/pokaz_produkt.php?idprod=144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi