TroyaN Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Koledzy czy ktoś z was widział może jakieś ramki pod radio 2 dinowe do meganki? Założyłem takie radio i nigdzie nie mogę znależć ramki która by mi się spasowała z tunelem. Ktoś przerabiał to może, jakieś może dojścia? Nie chcę robić rzeźby z drewna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 szukaj, troche googli i nie boli, widziałem Renówki tak porobione, więc na pewno ktoś robi takie coś, albo wie skąd wziąć :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinar Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Cześć kolego,właśnie od dzisiaj mam taki sam problem co ty i znalazłem taka ramke na allegro za ok 58 zł. Dystrybutorem jest jakaś firma z nowego sącza. Nie wiem jaki masz rocznik ale te ramki są do modelu 2007 czyli więc chyba do tych po lifcie. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi