_Big_Mac_ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Szukam nowego autka po mojej Megi I. Myślałem głównie nad czymś z segmentu D, ale może jednak Megi II? Czy ktoś z Białegostoku może podskoczyć i obejrzeć tę? http://otomoto.pl/renault-megane-grand-tour-lux-privilege-C21936726.html Mam stąd 8 godzin autem i wolę nie jechać po minę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ogłoszenie nie aktywne. Poza tym z mojego doświadczenia wiem, że nie opłaca się szukać autka tak daleko, szczególnie tak popularnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Faktycznie znikło. Myślę, że masz rację. Oh well, problem sam się rozwiązał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi