cichy.waw Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam, przypadkiem zajrzałem do bagażnika i zobaczyłem zw w tym plastiku co jest koło zapasowe jest woda, spotkaliście się z takim czymś. jakieś 2 miesiące temu zakładałem hak może to być od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 http://megane.com.pl/topic/34372-woda-w-klapie-bagaznika-m3-gt/page__p__266251__fromsearch__1#entry266251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodekj58 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ja też tak miałem. Podczas montarzu haka nie uszczelnili miejsca pomiędzy hakiem, a podłużnicami. orginalnie jest zamontowana belka wzmacniająca, przykręcona do karoserii 3 śrubami z każdej strony. Przy montażu haka, belka jest demondowana i w otwory w tylnych podłużnicach wkładane są płaskowniki od haka przykręcane z boku do podłużnic. Miejsce styku haka i podłużnic należy dokładnie uszczelnić, najlepiej dobrym silikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi