Sławek17 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 czy kupował ktoś dywanik do bagażnika? Namierzyłem takie 1) http://moto.allegro.pl/mata-dywanik-do-bagaznika-renault-megane-3-kombi-i2016165338.html 2) http://moto.allegro.pl/megane-3-grand-tour-dywanik-bagaznika-4-5cm-rant-i2001631806.html Róznia się wyglądem. Proszę o ewentualne opinie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 oba dywaniki to rezaw-plast polski producent na obu zdjęcia są poglądowe i nie sugeruj się wyglądem jak zamówisz pod konkretny model to dostaniesz idealny przynajmniej ja takie miałem w 2 różnych autach co do jakości to wszystko git innych producentów nie znam i nie miałem w pierwszym tyg. troszkę czuć zapach obecnie bezwonne czyści sie łatwo korytko wysokie jest i ja swoje przyciołem miejsca pod zaczepy są ale nie wycięte i dobrze bo jedni wolą tak a inni siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja kupowałem do siebie dywanik rezaw-plasta i wygląd, dopasowanie mają średnie/dobre. W internecie polecane są innych firm, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kupowałem z Rezaw do 2 szt MII GT i do mojej MIII GT (do fimy). Wożę często lakiery (rozpuszczalnikowe, UV itp) i naprawdę nie mogę narzekać. Może są trochę miękkie, ale za cenę ok 100 PLN w pełni spełniają swoją funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dzięki za opinie. Rzeczywiście nie zauważyłem, że to zdjęcia poglądowe. Dzisiaj zamówiłem, więc jak założę to też się wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 mnie się przyfarciło i wyłapałem nowy oryginał (razem z opakowaniem i instrukcja) na allegro za niecałą stówkę - z tym że mam htb - mata idealnie dopasowana i bardzo dobrej jakości: jest w miarę sztywna plasikowa a częśc wierzchnia jest gumowana. Super sprawa - niestety nie za cenę jaką sprzedają ją ASO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dywanik w miarę dopasowany. Guma a chyba bardziej plastik dosyć twardy i przez to m.in. śliski (bagaż lubi buszować po całym wnętrzu). Jednakże za tę cene sądzę, że warto. Nie będę używał go przez cały czas tylko do określonych celów transportowych. Teraz można wrzucic buty narciarskie i nie martwić się o roztopiony śnieg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam, Widzę, że temat już dość leciwy ale patrząc za okno domyślam się że za niedługo wróci :D Chciałbym się podzielić opinią, kupiłem ostatnio komplet dywaników gumowych+mata do bagażnika, coś takiego : http://allegro.pl/dywaniki-dywanik-podl-bagaznika-renault-megane-iii-i2642545358.html i jestem z nich bardzo zadowolony, pasują prawie idealnie, tak że używanie stoperów nie ma sensu, nie śmierdzą gumą i wyglądają na solidne, ocenić to będę mógł dopiero po pewnym czasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czy masz auto z kratką? Czy ten dywanik pasuje do auta z kratką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie mam kratki, nie wiem czy pasują do samochodu z kratką i czy to w ogóle ma znaczenie dla dywaników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Kratka ma na dole ze 3 cm szerokości ( grubość rury ) , o tyle jest krótsza podłoga w bagażniku. Więc jak dywanik dokładnie dosięga do tylnej kanapy, to w aucie z kratką się klapa nie zamknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No to może być problem, bo pasuje praktycznie na styk, ale wystarczy zrobić wcięcie w tych miejscach i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megancba Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja do swojej meganki kupowałem tutaj http://www.autowarto.pl/dywaniki-do-baga/z-tworzywa-sztucznego.html Mają kilka rodzaji tych dywaników, ja wziołem standard, dobrze dopasowany no i trzyma się też dobrze a czasem lekko niem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Czy ma ktoś w kufrze taką matę i mógłby cyknąć kilka fotek jak jest dopasowana? Rezaw-Plast 231375 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7276050453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ja mam ale nie wiem czy dokładnie taką samą, na 99% tak. Uwagi: 1) uszy musiałem obciąć bo mam zabudowane nadkola 2) -i tu już słabo bo jest za długa. Mam schowek na roletę bagażnika i on skraca bagażnik o klika cm. Jak znajdę fotki (bo cykałem dla producenta to załączę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi