gojgien Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Lampy tylne są właściwe. W niektórych były montowane tego samego typu ale część przezroczysta była w odcieniu różowym. Czy to ładniejsze czy nie to kwestia gustu. Zmiana była dopiero dla Ph II (poliftingowej) gdzie całe lampy są inne a STOP i pozycyjne tylne są na diodach. Dodam, że te lampy pomiędzy fazami są współzamienne. Jeśli zakupisz kompletne z Ph II, możesz sobie w prosty sposób "odmłodzić" tył sceniola. Wystarczy tylko zdemontować starszy typ, przepiąć kostki i przykręcić nowe. Mocowania, gniazda i połączenia są identyczne. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel352 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Oki dzięki. Narazie negocjuję cenę zobaczymy co z tego wyjdzie dam znać jak kupię Dodano: 21 lut 2012 - 20:51 Ciąg dalszy poszukiwań Jutro jadę obejrzeć i może kupić 150km w jedną stronę mooże warto http://moto.allegro.pl/wypasiony-grand-w-benzynce-panorama-oplac-i2153953245.html co o tym sądzicie Auto z holandii 120tyś miało w 2010 Znajomy poleca mi http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-7-mio-osobowy-C20579473.html proszę o opinie o automatach Auto ma przejechane napewno 65 tyś, szkoda że jst to przedlift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ten drugi jakoś długo się sprzedaje, na fotkach jeszcze bujna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel352 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tak wiem że on długo tam stoi. Auto przyjechało z francji całe nie uszkodzone było w pakiecie z innymi samochodami na zasadzie sprzedamy ci te samochody ale weż tego scenica. ma na pewno przejechane 65kkm tylko ten automat nigdy nie miałem automata chociaż trochę się jezdziło i zależy mi na opiniach użytkowników. jak bym miał go brać to cedna do b dużeej negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 w tym pierwszym zobacz na fotel kierowcy i podłokietnik... nie wierzyłbym w te 162 tys. km :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel352 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 I w końcu kupiłem tego pierwszego zobaczymy tylko co to będzie. oczywiście parę rzeczy do zrobienia już jest. 1. Potrzebuję windę i koło dojazdowe. Czy jak mam felgę 17 to wejdzie na samochód 15. 2. przycisk do HF w drzwiach kierowcy i teraz moje pytanie czy jest to taki std przycisk jak w pilotach , elektronice itp czy może jakiś inny bo znalazłem na forum jedno foto manuala z naprawy klamki i takiego przycisku jak tam nie widziałem jeszcze. Dzwoniłem do salonu i powiezieli że nie ma już przycisków w sprzedaży tylko całe klamki 3. oczywiście rozrząd kpl. Niby szystko było wymieniane ale dla świętego spokoju zmienię 4. oleje i filtry 5. nie wiem jeszcze jak zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Raczej zacznij temat w Nasze auta. Krótko mówiąc nie założysz 15" bo minimum dla Granda to 16" (większe tarcze czyli 300 mm. a w krótkich 280 więc 15" na zacisk nie włożysz, fabryczna dojazdówka jest 16"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dzwoniłem do salonu i powiezieli że nie ma już przycisków w sprzedaży tylko całe klamki zaś kłamią... jedź do innego ASO. za 20 PLN kupisz kpl. 5 szt. wracaj na tamto forum i wymieniaj przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi