Dejvv86 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jak w temacie. Od dłuższego czasu przegrzebuję internet w poszukiwaniu lotki dachowej do mojej Megi. Może ktoś z was ma na zbyciu lub wie gdzie kupić lotkę która wygląda jak ta np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Popytaj w salonie Renault,na pewno by Ci taką sprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Daj znać jak się czegoś dowiesz, moja renia (5d) też by taki daszek przyswoiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 http://allegro.pl/renault-megane-2-hb-tuning-spoiler-gratisy-i2027163370.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv86 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Niestety to nie taki daszek:/ A nie orientuje sie nikt ile mogą w salonie renault za taką lotkę krzyknąć?? Znalazłem taką lotkę w Anglii, cena bagatela 198 funtów:/ Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Dejvv86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Zapytam jutro w aso, będę po drodze :) Byłem, ale niestety nie potrafili tego znaleźć... nie będę tego komentował Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Marek_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Temat trochę stary ale odświeżę może kiedyś komuś się przyda. Jest to lotka z Megane R26R. Numer po którym należy szukać części OEM: 7711419518 Cena w ASO około 800zł - do malowania. Ta pokazana na obrazkach w pierwszym poście jest wykonana z carbonu i można ją dostać w firmie K-Tec Racing, nie znam ceny ale pewnie kosmiczna... Pozdrawiam. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez mek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POCKI Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tez chętnie taka przyjmę (odkupie) bo tylko na allegro widnieje z laminatu , może ktoś z Was ma taka i powie jak się prezentuje w rl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na Allegro to tylko same "cetusy". Jak chcesz taki kupić to poluj na niego na eBay lub zagranicznych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen31 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 http://allegro.pl/megane-ii-03-08-spojler-spoiler-lotka-daszek-i3228377543.html Ja kupiłem ten... i jak powiedziałem mojemu mechanikowi że dałem za niego 150 zł to był w szoku. Lotka wygląda jak oryginalna, ma wszystkie niezbędne części do zamocowania oraz jest solidnie wykonana. Jak chcesz to mogę Ci zrobić zdjęcia jak prezentuje się po zamontowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Też u nich kupowałem (odebrałem na giełdzie w Poznaniu), ta sama cena. Oni je robią dla Renault, masz wszystkie oznaczenia, nawet jest w oryginalnej paczce Renault, tylko, że nie kupujesz w ASO i na tym zaoszczędzasz :) Jakość wykonania - doskonała, polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kamen31, wstaw zdjęcia jak możesz. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Jak ktoś ma rodzinę/znajomego w UK na, którego może kupić to na eBay'u jest lotka z R26R na sprzedaż. Chłop nie chce wysłać poza UK... http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megane-F1-R26R-spoiler-/261218909413?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cd1dc3ce5 Edytowane 25 Maja 2013 przez mek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen31 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przyznam, że wygląda godnie :) ale lotka od R26R i tak bardziej mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi