77dave77 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Witam mam meganke dopiero 4 miesiące .. z 2002 roku, dziś w nocy zaczął wyć alarm i trwalo to 8 godzin co 10 min się włączał alarm!! Czy gdy zrobie 5 razy start stop to coś da?czy to jest wyłaczenie alarmu jedynie gdy ktoś jest w środku auta, wiecie co mogę zrobić innego??kolejna noc sie zbliża a ja nie chce narażac się znow sąsiadom! Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Dodano: 03 lut 2012 - 07:24 Kolejna noc i znów to samo! Już nie wiem co mam z nim zrobić! Pomóżcie :) Edytowane 3 Lutego 2012 przez 77dave77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Można zamknąć samochód bez włączania alarmu. Wystarczy przy otwartych drzwiach (np kierowcy) przytrzymać przycisk do zamykania drzwi przez jakieś 10 sekund (słychać jak centralny zamyka zamki) a następnie upewnić się, że karta nie została w samochodzie i można zamknąć ostatnie drzwi i masz auto zamknięte bez aktywowanego alarmu. A swoją drogą dobrze by było dojść do tego co wzbudza alarm i usunąć przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77dave77 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Zrobię to dzisiaj mam nadzieję, że pomoże! I , że nie obudzę się znów przez alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Po pierwsze zobacz co wywołuje alarmu. Od tego jest dioda sygnalizacyjna załączenia alarmu. Jeżeli masz fabryczny alarm to masz tutaj kody diody i opis jak auto sygnalizuje że był wywołany alarm Edytowane 3 Lutego 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 A jak stan akumulatora? Może powoli się kończy i jest spadek napięcia. Wtedy alarm też zacznie śpiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77dave77 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Akumulator ma dopiero 5 miesięcy Dodano: 04 lut 2012 - 18:55 Ale gdzie mam zauważyć, miganie?w którym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Przeczytaj to co jest zamieszczone na zdjęciu i wyciągnij wnioski z tego co tam jest napisane. Edytowane 4 Lutego 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77dave77 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Czyli po wyłączeniu alarmu zamknąć drzwi i tyle razy ile mrugną światła kierunkowskazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi