extremist Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow, Niestety moja meganka II nie chce odpalic, zalatwilem kable wiec potrzebuje kogos do kogo moglbym sie podczepic zeby uruchomic auto. Jako ze mrozy zelzaly to mysle ze do dobra opcja. Mieszkam na mokotowie w Warszawie- czy ktos z was mieszka w poblizu i pomoglby forumowiczowi w potrzebie?:) Operacja zajmie 5 minut- w nagrode daje duze piwo! pozdrawiam- Grzegorz (mail: [email protected]) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ...szybciej naładujesz akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUFC Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie możesz poprosić pierwszej przejeżdżającej osoby (czyt. sąsiada)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremist Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 witam, No wlasnie w zabieganej warszawie o to ciezko. A zeby podladowac akumulator to tez musze podjechac gdzies gdzie jest prostownik bo takiego nie mam. Ale te mrozy pokomplikowaly zycie.... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Taxi = 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Kolego, szkoda że mieszkasz tak daleko, miałbyś już auto na chodzie. Szkoda też jest, że nasze assistance tak licho wygląda :) zapraszam każdego chętnego do zapisywania się :) http://megane.com.pl/page/assistance.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Co fakt to fakt. Assistance ma bardzo mało wpisów. Myślę, że najszybciej będzie iść za radą Marka i zamówić TAXI z kablami do odpalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No przepraszam, z Mogielnicy nie będę jechał, (wpis bez sensu, ale może to kogoś zmobilizuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Co fakt to fakt. Assistance ma bardzo mało wpisów. Nie wiem jak inni, ale ja dowiedziałem się o assistance dopiero teraz, jak zobaczyłem post autora tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No przepraszam, z Mogielnicy nie będę jechał, (wpis bez sensu, ale może to kogoś zmobilizuje). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi