miwi1974 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 W jaki sposob moge wyjac caly klimatyzowany schowek. Ostatnio odkrecilem te trzy srubki od gory co jest przykrecone ale on nawet nie drgnal,nie wiem gdzie on jest jeszcze przykrecony od dolu nie widac zabardzo srubek.Moze ktos go juz odkrecal to moze mi podpowie jak go wyjac caly Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Masz jeszcze śrubki po lewej stronie za zaślepką, a ta jest przyciśnięta obudową pod konsolą z lewarkiem biegów i jedna wyżej, na wysokości lewego gornego rogu klapy. Są też 2 i po prawej stronie, 1 pod osłoną boku deski, tam gdzie wyłącznik prawej poduszki a druga widoczna po prawej na dole jak otworzysz klapę schowka. Jak już wszystkie śrubki znajdziesz, jest ich chyba 7 to uważaj przy wyciąganiu. Mocno trzyma w zatrzaskach za tylną ścianą i by przy okazji szarpania nie urwać dźwigienki od lampki oświetlenia schowka. To tak skrótowo, resztę i bardziej dokładnie znajdziesz w tematach na forum, nawet szkice są. Sprawdź też forumowy download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miwi1974 Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Dzieki bardzo bede szukal tych srubek reszta i na forum szkicow jak mowisz ze sa jeszcze raz dzieki i milego weekendu. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 18 Lutego 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Szkice widziałem w serwisówce do klimatyzacji. Jest tam kilka renówek rozrysowanych. Troczę przesadziłem z opisem tej konsoli od biegów. Coś mnie zamuliło, że masz sceniola II. W megance jest zresztą podobnie, tylko dostęp do tych śrubek z lewej strony inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Fajnego manuala masz przy wymianie filtra kabinowego. Wszystko jasno i czytelnie. :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi