Degustator86 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam, Od ponad pół roku szukam auta dla siebie w typie Renault Megane Sport w relacjach zaprzyjaźnionego serwisu i mega świetnych ludzi jacy tam pracują utkwiło mi w głowie jedno zdanie "meganka sport - temat dla zamożnych". Jako Polak z wrodzoną ciekawością nie uwierze jak nie dostane po d....kieszeni. Dlatego też zwracam się z wielką prośba do Was forumowiczów o wzmiance przyuważonej sztuki w Sulejówku: >> http://otomoto.pl/renault-megane-turbo-sport-okazja-zamiana-C21209684.html Chciałbym ją obejrzeć na żywo ale nie wiem czy jest godna uwagi, ponieważ: - rocznik do przebiegu - no ale może weekendowo jeżdzone. - przebieg wytarte wnętrze - nie jest źle - elementy zewnetrzne nie do wywnioskowania ze zdjęcia/ szczególnie że robione latem - nie wiem jak sie maja sprowadzone sztuki? - to pytanie do Was czy ktos kiedyś zetknał się z taka - wysposażenie full - bez dachu i navi - ale to i lepiej - chociaż audio jakies przykozaczone czy to seria ? :/ - cena dobra ale czy to nie temat typu "skarbonka" Wiem że tak czy sieak pod komputer trzeba podpiac ale czy warto?! Generalnie nie ma opcji żeby kupic używany i czego nie trzeba było wymieniać. Wiec prośba do Was pls wrzucicie cos na temat tego auta. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tutaj jest gdzieś akapit na jej temat też, widziałeś ? http://megane.com.pl/topic/31728-renault-megane-ii-rc-rs-225-km/page__p__276810__hl__c21209684__fromsearch__1#entry276810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degustator86 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Przed wystawieniem nowego tematu prejrzałem forum do watków z 2012 no i pod katem magenek sport lecz te 2011 wszystkie wygasły i nie bardzo da się połaczyć opis z oferta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jak dla mnie malowana ;/ brak najklejki przy nadkolu u pasażera albo ślepy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Pierwsze co mi się rzuca w oczy, to szczelina od przedniego zderzaka... jest ogromna. 2 rzecz - tylne lampy od PHII, więc też mogło być coś kombinowane, choć niekoniecznie no i jak kolega wyżej napisał, brak naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 lampy niektórzy zmieniają więc tym akurat bym się nie sugerował fakt szczeliny przy zderzaku i nadkole po stronie pasażera z przodu widać źle osadzone klosze zderzak osiadł od strony pasażera w dół więc widać że był dzwon od przodu po str pasażera nie wiem jak poważny może to zwykła stłuczka w każdym bądź razie auto robione na zamiennikach bo słabo spasowane chyba że u Wieśka w garażu ja lepiej bym to pod wpływem zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degustator86 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Tak teraz własnie widze porównując z bardzo podobnym modelem: >> http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=cu4h3lxizogl - tyl lampy - i cos siedzenia nie te - bo bez emblematu renault sport - a ta naklejka przy nadkolu jakos i ja nie moge dopatrzec ? jak ona wyglada? - i jakos tak teraz patrze ze ma dwie antenty na dachu ? :/ bez navi?! Edytowane 23 Lutego 2012 przez Degustator86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 masz naklejkę żeby nie było obić z kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degustator86 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 drążąc dalej temat i łamiąc swoje zasady szukania auta blisko coś takiego się pokazało... rzucie okiem na ta piękność utwardzona tak ze aż plomby wypadają >> http://otomoto.pl/renault-megane-2-0turbo-225km-tania-rajdowka-C22400686.html dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bond Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam, Odpowiadam, że nie warto. Jak kupowałem swoją to interesowałem się nią. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degustator86 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 I gdzie trafiłes ta swoja jedyna? Bo z woj mazowieckiego to marne szanse zeby cos upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degustator86 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) Witam; Ponownie odświeżam temat zakupu auta które mi spędza sen z powiek. Dziś zaskoczyła mnie oferta sprzedaży >> http://allegro.pl/renault-megane-rs-225-2-0-turbo-kubica-i2233696699.html Być może spotkaliście się już z tym samochodem bądź ktoś już go oglądał? Za wszelkie odpowiedzi: Dzięki Wielkie! Pozdrawiam /0cool: tematy połączyłem, kolejne propozycji dotyczące oceny proszę zamieszczać tylko w niniejszym temacie Edytowane 17 Maja 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamotamozalny Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witaj, szczerze to polecam Ci ten egzemplarz Renault Megane II 2,0, 260 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi