bigmaxx Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 W sumie to zadanie dla kogoś co na serwisie Renault pracuje. Tak sobie myślę... Kangoo jest bliźniaczo z Mercedes-Benz Citan. Ciekawe czy taki Citan miał też spryskiwacze mgiełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe2009 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Jak ktoś ma takie spryskiwacze do sprzedania albo wie gdzie można zanabyć :lol: w internetach to będę wdzięczny za info. Zamówiłem i czekam na przesyłkę (ściągają z Francji) 289309708R [email protected] Cena: 34,08zł brutto/sztuka przesyłka 7zł polecony Edytowane 6 Lutego 2017 przez Coupe2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arithel Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Takie ułatwienie dla tych, którzy chcą zakupić te spryskiwacze o których mowa w temacie - wpisać w przeglądarce internetowej 289309708R, ustawić na strony w języku polskim i się ładnie kilka sklepów, w których te spryskiwacze są :) oczywiście nie w każdym są one na stanie. Ja właśnie zamówiłem :) Edytowane 14 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 289309708R i te spryskiwacza to są mgłowe, które podchodzą pod megane 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgda Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Kupiłem dysze 289309708R. Zamontowałem i psikają dość nędznie, gorzej lewa. Rzuca 2 ślady ale mgłowe? Ma ktoś pomysł, czy jakoś reguluje się nie tylko góra dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi