kataryniarz Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ...maj 2011 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja również wymieniłem wczoraj. Termometr w samochodzie i na oknie pokazywał 23^ C, dzisiaj ma by tak samo. Przy tej temperaturze zimówki się rozpływają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tduszek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 U mnie również od weekendu samochodzik na aluskach z letnimi oponkami. Myślę, że już nadszedł dobry czas. U nas wczoraj 21 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presidente Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No i skończyła się wiosna w Łodzi. Zimno i chyba będzie padać.. Żeby tylko w nocy nie zmroziło bo koledzy na letnich będą mieć ciekawe powroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawinci Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Przychylam się do podpowiedzi aby jeszcze pojeździć na zimówkach co najmniej do końca marca. W marcu pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie tak więc ze zmianą się nie spieszę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presidente Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Po ostatnim weekendzie moje zimówki trochę się rozgrzały i było dość mocno czuć gumę. Więc zmieniam lada dzień. Chwilowo z braku funduszy, zimówki albo zamieniam na całoroczne Dębica Nawigator (175/70/14 6mm), które mam po poprzednim aucie. Albo na przód letnie nokian'y (175/65/14) a z tyłu matadory (185/60/14 niestety bieżnik tylko 4 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No jasne że czas dla mnie był już 2 tygodnie temu heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A dzisiaj w nocy był jeszcze lekki przymrozek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Moje letnie sie lepiej przy przymrozkach zachowują niż zimowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja jutro jadę definitywnie zmienić :lol: Co by nie było opony praktycznie nowe więc myślę że niespodzianek nie będzie .( Wkońcu auto będzie porządnie wyglądać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja poczekam chyba do maja, bo zima może zaskoczyć w kwietniu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A jako,że kupiłem autko na letnich i zimówek nie mam w ogóle,nie mam takich dylematów i jeżdzę na tym co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganiok102 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Pozdrowienia dla wszystkich kolegów a w szczególności z łódzkiego województwa którzy zmienili już oponki na letnie:) W taką zadymę śnieżną jaka była przed chwilą to nawet w zimę nie jechałem:) A miałem od rana zmienić opony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Fotka z przed kilku minut: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czyli jeszcze nie czas na letnie opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi